Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Udvoje - Nikolas Sparks

    Udvoje

    Autor: Nikolas Sparks

    Prevod: Dubravka Srećković Divković

    Godina izdanja: 2017

    Broj strana u štampanom izdanju: 574

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-2782-5

    Izdavač: Laguna

    „Bilo da je posredi nežnost između muža i žene ili privrženost između oca i kćeri, Sparks je majstorski ovladao umetnošću ljubavi.“ Associated Press

    Bestseler autor New York Timesa donosi nam emocionalno snažnu priču o bezuslovnoj ljubavi, njenim izazovima, rizicima koje nosi sa sobom, ali i snazi kojom nas nagrađuje.

    Rasel Grin je mlad i uspešan tvorac reklamnih kampanja; njegov mali, srećni univerzum čine prelepa supruga Vivijan i petogodišnja ćerkom London. Njegovu idealnu viziju budućnosti – njih troje, u ljubavi, zauvek – kvari jedino njegova poslovna nezavisnost o kojoj već neko vreme mašta. Otvorena je Agencija Feniks i Rasel Grin može da se otisne u samostalno poslovanje.

    Međutim, počeci su teški. Poput nevidljive naprsline koja razara čitavo zdanje, finansijska nesigurnost počinje da urušava odnose između Rasela i Vivijan. Nezadovoljna, Vivijan odlučuje da se zaposli, ali time počinje da se razotkriva i gorka istina – da njihov brak nikada uistinu nije ni bio to snažno zdanje kakvo je Rasel zamišljao. On je prinuđen da preko noći nauči da se stara o petogodišnjoj London i da joj bude istovremeno šofer, kuvar, dadilja i drug u igri. 

    Ovaj roman o ljubavi, odrastanju i dubokoj složenosti porodičnih odnosa pre svega govori o tome da kroz život uvek treba koračati udvoje.

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    5,00 / 600,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    5,00 / 600,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija