Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Tajni život brojeva - Holm Fribe, Filip Albers

    Tajni život brojeva

    Autori: Holm Fribe, Filip Albers

    Prevod: Mirjana V. Popović

    Godina izdanja: 2015

    Broj strana u štampanom izdanju: 352

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-1824-3

    Izdavač: Laguna

    Zašto se najčešće poklanja neparan broj cvetova? Zbog čega u avionima Lufthanze nema 17. reda? Zašto su timovi sa 7 članova najefikasniji? Zašto list formata DIN A4 ne odgovara zlatnom preseku? Zašto slučajnost ne izgleda kao slučajnost? I zašto ne možemo imati više od 150 pravih prijatelja, čak ni na Fejsbuku?

     Brojevi žive tajnim, nedokučivim životom u čiji smisao ljudska vrsta nije još uvek uspela da pronikne. Ali tajni život brojeva utiče i na sve moguće aspekte našeg života. Ne verujete? Pročitajte ovu knjigu i shvatićete da je veza ljudske vrste sa brojevima praktično neraskidiva od kada je sveta i veka.

    U ovoj knjizi su objedinjeni kulturnoistorijska baština, zaprepašćujući nalazi i provereno stručno znanje o svetovnoj moći, simbolici i nezavisnom životu brojeva – a uz to i praktično uputstvo za upotrebu u svakodnevnom odnosu sa njima.

    Brojevi su naši prijatelji i naši nemezisi, naši saputnici kroz život, oni prožimaju sve, od datuma našeg rođenja, do datuma naše smrti, njihova moć je čudesna i naprosto nerazumljiva a njihova sveprisutnost u istoriji ljudske civilizacije je svakako jedna od najvećih misterija ikada. Jednačina koju još nismo rešili.

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    4,17 / 500,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    4,17 / 500,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija